Druhá série - SPOILERY

Re: Druhá série - SPOILERY

Příspěvekod KatieB » pát 23. črc 2010 21:57:15

V třetím díle se objeví postava jménem Aimee která je roztomilá, sexy, zábavná a která ráda flirtuje. Zajímá se o Matta a bude o něj soupeřit s Car (fakt překvápko, když spolu chodí :D ) Je možné že se objeví ve více dílech.
Ve stejném epizodě bude Tyler pořádat večírek a bude to za úplňku. :D Takže se máme rozhodně na co těšit.
Obrázek
KatieB

Příspěvekod ševča » sob 24. črc 2010 0:36:45

počkej, tak úplně ne-překvápko to zas není. teď aspoň víme, že se toho dožije :D
ale říkala jsem si, kdy bude nějaký večírek. aby v americkém seriálu nebyl žádný celou sérii, to je snad rekord
Nothing like a good cup of Joe.
ševča

Příspěvekod KatieB » sob 24. črc 2010 1:01:15

ševča: JJ, přežije. Je potvrzená myslím na další řadu tak jsem to tak nebrala, ale je fakt že je to takový skrytý spoiler :D

Co se týče večírků. Hned v prvním díle byl, pak na halloween, ten v lese pořádaný Dukem z Duku, pak ten tématický - 60-tá léta, Miss Mystic Falls a v posledním díle. :D Min. první tři byly bez dospeláckých dozorů. Ale je fakt, že v seriálech o pubertacích ze střední školy bývají večírky min. v každém druhém díle, ale tak naši oblíbenci mají jiné starosti. :D
Obrázek
KatieB

Příspěvekod ševča » sob 24. črc 2010 20:14:41

beru ten v pilotu, ale na tom v lese se všichni jen mihli a šli pryč a ten retro se teprv nedá počítat, když je to školní akce, totéž halloween. já spíš myslím, takový ten klišé večírek, kdy někdo oblíbený uspořádá večírek doma, když jsou rodiče mimo město, zahrnuje pivo, často rvačku a obvykle se tam někdo snaží někoho dostat do postele, načež přijdou moralistické rozhovory, jestli to je to správné místo :D , takový ten večírek ve stylu bh 90210. to dřív bývalo všude
ševča

Příspěvekod ševča » ned 25. črc 2010 1:58:04

prý uvidíme další damonovu stránku. kolik jich má? :shock:
ševča

Příspěvekod KatieB » ned 25. črc 2010 12:50:22

S mnohonásobným rozštěpem? Hooodně :D
Obrázek
KatieB

Příspěvekod evickar » ned 25. črc 2010 19:45:35

Tak jsem shlédla nové promo .... fakt jsem netušila, že tam Kathrine bude :-D A Damon je fakt do ní pořád blázen, chudák...po tom, co mu řekla, jí bude určitě nenávidět a tím víc tíhnout k Eleně.... a Kathrine zase udělá peklo Stephanovi.... Tak nějak mi to dost připomíná knihu!Jsem taky dost dost zvědavá, jak dopadne rozepře mezi Bonnie a Kathrine!
evickar

Příspěvekod KatieB » ned 25. črc 2010 21:17:35

No je to pořád trailer, takže v něm bude určitě dost věcí vytržených z kontextu.
Stefan Elenu miluje, myslím že Kath u něj už nemá moc šanci. Ta rozepře podle mě skončí tak že Bonnie proti Kath použije své schopnosti a Kath pokud není hloupá jí začne respektovat. :)
Obrázek
KatieB

Příspěvekod ševča » ned 25. črc 2010 23:42:22

evickar: spoilerují její návrat už dlouho. a podívej se na rozhovor s ianem z comic conu, dozvíš se, co bude dělat.

ale mám hroznou radost z toho, že trevino prozradil, že bude možná něco s bonnie. nemůžu se dočkat.

zase jsem taky přemýšlela o těch nových postavách a moc tomu už nevěřím. v 1. řadě mělo být několik postav, které se nakonec neukázaly
ševča

Příspěvekod Mischa » sob 31. črc 2010 8:47:32

ševča: tak Julie Plec v jednom rozhovoru nebo kde říkala, že musela kvůli velké podobnosti s twilight či true blood přepisovat scénář, tak možná proto... ale jako neříkám, že se objeví všechny ty nové postavy.. možná tak polovina... :)
Mischa

PředchozíDalší

Zpět na K seriálu