3. řada

Re: 3. řada

Příspěvekod Janna » pon 19. črc 2010 19:59:50

Hmm, tak co říkáte na novou epku? :D Teda musím říct, chudák Tara :D Vždycky se do něčeho zaplete, ani pomalu neví jak. Ale jestli z ní udělají vampgirl, tak to teprv bude mazec :D
Tentokrát mi bylo líto i Erica... jsem zvědavá, co jeho nový náhled na věc způsobí... A konečně jsem se dočkala toho shledání Billa a Sookie :D
Jinak mě docela štve, že nedávají větší prostor Jessice, která se hned pro mě stala velice sympatickou postavou už v druhý sérce...
Samože, máme tu zas několik nevysvětlených věcí - kdo je ta dívka, co s ní byl Jason? Mmch, nemůžete mi někdo připomenout, kde (v jaký epce) ji viděl? Já si ji teda vůbec nepamatuji. A co to má vlastně Sookie za vlastnost, hmm? No, nemůžu se dočkat dalšího dílu :D
Obrázek
Janna

Příspěvekod KatieB » úte 20. črc 2010 0:01:40

Jason se s tou holkou poprvé viděl jak se nečekaně objevil u toho drogového zátahu. Jak si chytil svého prvního dealera :D a Sookie je -- víla -- PS: nekoukejte se na monitor / displej z podhledu. Na mém tak jde vidět ten text zakrytý bílou barvou :D
Obrázek
KatieB

Příspěvekod Janna » úte 20. črc 2010 9:54:52

KatieB: Páni :D A to bylo v knížkách? To s tou Sookie... já totiž četla jen první dvě :)
Obrázek
Janna

Příspěvekod KatieB » úte 20. črc 2010 15:54:11

Já jsem teprve u první knížky, takže si napřed. :D Co se týče seriálu tak je tohle u Sookie uváděné u spoileru k 3.řadě, tak uvidíme. ;)
Obrázek
KatieB

Příspěvekod ševča » úte 20. črc 2010 16:22:58

no ona je i někde na youtube ta scéna, jak zachrání bila v pilotu, před sestříháním a tam to pozoruje holka, do které bych řekla, že je to taky ten samý druh.
jako nejdřív jsem považovala franklina za trochu zvláštního, ale na upíra ani moc ne. chyba! to je magor i na upíra.
ale ten eric, to je drsné. já vždycky myslela, že to byl nějaký vikingský válečník, ale nic víc. a on to byl i král. to je trošku pokles z krále na šerifa. :D
a lafayette byl super, jak byl takový nejistý a zamilovaný.
Nothing like a good cup of Joe.
ševča

Příspěvekod KatieB » úte 20. črc 2010 16:48:07

Zajímalo by mě jak to bude mezi Jesse a Tommym. Oba jsou takový milí, smutní a sami. :) Franklin je naprosto dokonalej. Taková postava TB fakt chyběla. :D A taky jsem si oblíbila Jesuse, on je fakt zlatej. Ta scéna jak se zastavil za Laffym byla hrozně milááá :)
Obrázek
KatieB

Příspěvekod ševča » úte 20. črc 2010 18:57:18

já myslím, že něco mezi jessicou a tommym bude, ale zase podle mě jessica nezapomene na hoyta, takže jim to nevydrží. docela mě ale děsí ten otec. dokonce mě na chvilku napadlo, jestli tommyho nějak týral. nebo hůř
ševča

Příspěvekod KatieB » úte 20. črc 2010 19:37:27

Já myslím že Tommyho jeho otec týrá. Nějak to z těch situací vyplývá, ale je možné že jen tvůrci chtějí aby sme si to mysleli. Zajímalo by mě co to na Sama chystají. Snad to sblížení bratrů není jen nějaký jejich plán.
Obrázek
KatieB

Příspěvekod ševča » úte 20. črc 2010 22:58:57

tak plán těch rodičů, ale tommy s tím, bych řekla, nesouhlasí, protože sam je asi první člověk, co se o něj stará
ševča

Příspěvekod ševča » pon 26. črc 2010 22:11:00

tak mám za sebou další díl a teda nebyl špatný, ale oproti ostatním nevýrazný. jessica s arlene byly dobré, totéž tara, jak rozmašírovala franklina, ale zbytek byl tak strašně předvídatelný. aspoň jsme se dozvěděli něco o loreně, snad tam ten její stvořitel někdy bude.

mnohem zajímavější jsou proma:
jednak to vypadá, že když upír vypije hodně sookiiny krve, tak může být na slunku. každopádně královna a hadley o ní hodně ví. a vzhledem k tomu, že eric bude pít z hadley, aby z královny dostal informace, bylo by dobré, kdyby hadley byla jako sookie, mohl by to poznat na vlastní nespálenou kůži. mnohé by to vysvětlovalo. královně na hadley zjevně záleží, ačkoliv ve 2. řadě se chovala, že má na vztahy s lidmi typicky upíří názory. taky by díky tomu tolik věděla.
a taky to vypadá, že russell bude pít z jessicy. samozřejmě proti její vůli. snad to "přežije".
a eric ho asi konečně konfrontuje o své rodině. to bude taky ještě síla.
a nějaké upíří komando ve fangtasii...
a říkali něco o jasonovi, akorát jsem nerozuměla co. vypadalo to na něco velkého

z těch prom mám víc dojmů než z celé epizody :D
ševča

PředchozíDalší

Zpět na True Blood