1x21 - Isobel

1x21 - Isobel

Příspěvekod Furiant » pát 16. dub 2010 21:57:28

Diskuze o jednadvacáté epizodě Vampire Diaries...
Web o seriálu Moonlight - http://moonlight.filmografie.cz
Web o seriálu The Vampire Diaries - http://www.vampire-diaries.cz
Web o seriálu Haven - http://haven.sff.cz
Váš seriálový ráj - SerialZone.cz
Furiant
Administrátor

Re: 1x21 - Isobel

Příspěvekod JMMM » ned 02. kvě 2010 10:15:19

Všimli ste si v prome, ako si to Isobel rozdá s Damonom? Som si hneď spomenula na scénu z Deviatej brány, kde Lena Olin zvedie Johnnyho Deppa, aby mu ukradla knihu. Podľa mňa tu to bude rovnaké a Isobel bude chcieť od Damona uchmatnúť tú vec od Gilbertovcov. Len dúfam, že Damon bude rovnako múdry ako Johnny a nenechá sa obalamutiť, len on využije ju :lol:.
Obrázek
Dean: There's a ton of lore on unicorns too.In fact,I hear that they ride on silver moonbeams,and that they shoot rainbows out of their ass!
Sam: Wait,there's no such thing as unicorns?
JMMM

Příspěvekod Claire* » ned 02. kvě 2010 12:55:22

JMMM píše:Všimli ste si v prome, ako si to Isobel rozdá s Damonom?

Toho jsem se úplně lekla:D Podle mě budou mít oba dva něco za lubem ale určitě nepujde jen o sex. Teda alespoň doufám. Tímhle se mi Isobel hezky zprotivila:D
Obrázek
Damon: Ding, ding, ding.
Claire*

Příspěvekod ševča » ned 02. kvě 2010 13:49:24

já bych řekla, že oba budou chtít obalamutit toho druhého kvůli nečemu, co se budou chtít dozvědět, teď se to bude míchat s flashbackem, jak se spolu vyspali kdysi, pak jim dojde, oč jde tomu druhému, a naopak se porvou. nějaké náznaky boje byly i v promu
Nothing like a good cup of Joe.
ševča

Příspěvekod Claire* » ned 02. kvě 2010 13:51:08

ševča píše:já bych řekla, že oba budou chtít obalamutit toho druhého kvůli nečemu, co se budou chtít dozvědět, teď se to bude míchat s flashbackem, jak se spolu vyspali kdysi, pak jim dojde, oč jde tomu druhému, a naopak se porvou. nějaké náznaky boje byly i v promu

Jo jak ji držel pod krkem že?, sice to pak jako flashback nevypadalo ale budu ráda za to že to flashback bude. ;)
Obrázek
Claire*

Příspěvekod Sofia » úte 04. kvě 2010 19:19:49

Tak se přikláním k verzi, že oba dva budou mít něco zalubem. Teď bude záležet na tom, kdo z nich bude vychytralejší. Už podle ukázky se mi Isobel pěkně hnusí. Jen doufám, že jí dá Damon pořádně zavyučenou! Ale, to nemyslím samozřejmě v kladném smyslu. I když je jasné, že si spolu dosti užívali. K tomu jsem zvědavá na její setkání s Elenou. Věřím, že tento díl bude pořádně napínavý. Už se nemohu dočkat!
Sofia

Příspěvekod Claire* » úte 04. kvě 2010 20:51:57

Sofia píše: K tomu jsem zvědavá na její setkání s Elenou. Věřím, že tento díl bude pořádně napínavý. Už se nemohu dočkat!

To setkání bude podle mě o ničem. Elena má co chtěla a nakonec bude mít z toho nahnáno. No typická holka :lol: Já tu Elenu pořád nechápu a nemusím jí stejně jako její ''pošahanou'' matinku Isobel :) Ale přesto se na tu epizodu těším. Už chci vidět Katherine!!(tady ale stejně podle mě nebude..)
Obrázek
Claire*

Příspěvekod umad » pát 07. kvě 2010 7:22:51

Tákže...měla jsem z dílu pocit, že nám toho hrozně moc vykecali ve webclipech a bála jsem se, že v podstatě nic zajímavýho nepřijde, ale teda pecka na závěr, to jsem od Bonnie nečekala. A ta její ofina mě taky dost děsí. :shock: Scéna Damon Isobel výborná, zase nás v promu krásně zmátli. Mělo to náboj. Překvapilo mě, že na konci Isobel co se Alarica týče, tak vyměkla, ale kdo by u něj nevyměk:-) Ale měla jsem dost strach, že jsou to jeho poslední minuty, když zahodil prsten. Jinak s Damonem kámoši jak hrom :P , moc hezký jak mu řekl, že v něm je přece jen cosi lidského.
Elena celou dobu vypadala v díle jako malá holčička, nevím čím to bylo, ale bylo mi to sympatický. Setkání s Isobel a její prohlášení, proč jí dal Damon ten vynález,to jsem se hodně zasmála. Následnej rozhovor Stefan Damon to byla třešnička na dortu. A potvrdilo se nám otcovství, takže je nakonec stejně Gilbertová. Strýček John dostával dneska pěkně po držce :lol: teda vlastně táta John.
umad

Příspěvekod zanetazenata » pát 07. kvě 2010 11:53:24

ha celkem super dil, ackoliv ono je dost veci jasny uz dlouho (UNCLE john) a nebo treba to, co delala bonnie, ze vlastne neudelala...co by se asi delo v dalsi serii ne? krome toho, ze teda damon bude hrat tvrdaka, ale pritom elenu na tajnacku balit:), se budou snazit ziskat tu vec zpatky...btw. damon je very hot, stefan je hroznej ufnukanec, akorat se bojim toho, aby z damona neudelali nakonec stefana a naopak. nejlepsi bude, kdyz to zustane tak jak to je: elena + stefan=VSL, ale vsichni vime, ze to tam jiskri s damonem:)
jsem zvedava na dalsi serii, doufam, ze uroven neklesne (teda ne ze by byla zas tak vysoka, ale bavi me to:), ze z jeremyho udelaj neco vic nez je ted (taky furt buli), blbku blondatou vykopnou, bonnie bude delat vetsi pekla (to jim celkem chvalim, ze jsou ted s elenou proti sobe a elena to ani nevi hihi) a ze se neco este vyklube z alarica (je sexy, tak at se aspon vyslece nebo tak neco) a UNCLE john, ze bude poradnej parchant. na happyendy nehraju, i kdyz si je preju:) tim se vsecko pose** a nezapominejme na bitč kathrine, doufam, ze nebude zadna mekkota:)
zanetazenata

Příspěvekod VerushQa » pát 07. kvě 2010 12:57:03

Ahoj, nejde mi pozriet ten diel, ako to mam urobit??? :( Prosiiim, poradte mi... vam to ide??? Ako ste to urobili?? :/
VerushQa

Další

Zpět na 1. série