Je zvláštní, jak si pro názvy epizod vypůjčují názvy filmů či knih, to už jsme tu měli A Few Good Men (Pár správných chlapů), Friday Night Bites (skvělá upírská knížka od CH.Neill). Children of the Damned je taky nějaký starší film.
Let the right one in je skvělý švédský film podle neméně skvělého románu, jehož název si Lindqvist vypůjčil z písničky Let The Right Slip In od Morriseye.
No co si pamatuji tak uplně každý díl Charmed měl nějaký význam, vždy to byla hra se slovíčky. Názvy knih, seriálů, filmů, rčení. Wb a ted i Cw na tom asi dost ujíždí.
Naposledy upravil KatieB dne pát 19. bře 2010 20:31:30, celkově upraveno 1
Jo jo, je to pravda. Třeba i Supernatural má strašně často názvy filmů jako názvy epizod (The kids are alright, Sin city, Back to the future atd.). Taky jsem si toho všimla. Docela zvláštní, ale proč ne
Já vím, že tohle dělá Lu.Lusy, ale měla jsem volné dopoledne tak jsem to přeložila.
STEFAN JE DONUCEN UČINIT DĚSIVÉ ROZHODNUTÍ - Stefan se dostane do nebezpečné situace po té co si s Damonem udělají nového nepřítelé. Damon a Elena se snaží přesvědčit Alarica aby s ními spolupracoval a pomohl tak Stefanovi. Matt doufá, že se jeho matka Kelly vrátila na delší čas. Po té co se její auto při bouřce porouchá, Caroline učiní strašný objev který bude šokovat všechny ve městě.
Tak tato ukázka byla sííííla chudák Stefan proč zrovna jeho ? Ale i Damona by mi bylo stejně líto chudáci:( musej ho nejak zachránit A ten co ho unes Mi jde totálně na nervy Tyjo to bude snad celý díl o Stefanovi jak mu ublizujou
to snad ne. jestli mají damon a elena spolupracovat na jeho záchraně, musí spolu trávit i pár chvil, což znamená, že elena ho bude muset přetrpět a damon se bude neohrabaně snažit omluvit